Šaltųjų patiekalų ruošimo principai – informacija apie produktus, gaminimo techniką ir maisto ruošimo būdus. Knygoje rasite beveik 2000 spalvingų nuotraukų ir išsamius jų aprašymus. Ši nauja knyga – kulinarų ir virėjų vadovas. Ši receptų ir patarimų knyga neišvengiamai reikalinga gaminant šaltuosius patiekalus ir ruošiant stalus su jais. Visoje knygoje gausybė nuotraukų, sunkesni gaminimo metodai suprantamai ir […]
Leidinyje pateikiami uogų, vaisių, daržovių, mėsos, žuvies produktų konservavimo namuose būdų aprašymai, technologinės ir konservuojamų produktų sudėties rekomendacijos. Leidinys skiriamas tiems, kurie daug gamina namuose, ruošia ekologiškų šeimos maisto produktų atsargas. Dizainerė Deimantė Rybakovienė. Prekės ženklas: Šviesa
Rusų detektyvo žvaigždė jai būdinga lengva ir ironiška forma dalijasi su skaitytojais 22 pasaulio šalių, net tokių egzotiškų kaip Sirija ir Kuba, virtuvių receptais. Autorė pati juos surinko savo gausių kelionių, kuriose dirbo vertėja, metu. Knygoje taip pat rasite daugybę juokingų istorijų, kuriomis D. Doncova lepina savo draugus skaitytojus. Naujoji Darjos Doncovos knyga – tai […]
„Skonio fiziologija“ – garsus XIX a. pradžios kūrinys, cituojamas daugelyje solidžių kulinarijos knygų. Vieni „Skonio fiziologijos“ skyriai yra gastronominiai ir kitokie autoriaus memuarai, kiti – mokslinio traktato parodija. Šmaikščiai parašytuose puslapiuose rasime ne tik kulinarijos istorijos žinių ir receptų, bet ir smagių autoriaus prisiminimų, juokingų istorijų, aforizmų. · Skonio apibrėžimas· Gastronomijos kilmė· Erotinės trumų galios […]
Ideali sveikata per 6 savaites : lengvai įgyvendinama programa pagerinti sveikatą. Dabar galite jaustis ir atrodyti pukiai kiekvieną dieną! Paprasčiausiai vadovaukitės šiuo praktišku, įrodytu sveikatos planu, kuris padės Jums lengvai transformuoti savo sveikatą per 6 savaites. Patrickas Holfordas, pasaulyje garsus mitybos specialistas ir pripažintas sveikatinimo knygų autorius, parodo Jums, kaip naudotis mityba, maisto papildais ir […]
Tai trečioji autorės receptų knyga, o pirmosios Beatos knygos sulaukė neįtikėtino populiarumo Lietuvoje ir tarp kraštiečių svetur už receptų paprastumą, aiškumą, jų aktualumą. Pati autorė teigia, kad tokią knygą visada svajojo parašyti, ja naudotis ir turėti. Kepinių knygoje nostalgija dvelkianti klasika persipina su naujausiomis konditerijos madomis, laiko patikrinti, išmėginti receptai – su populiariausiais saldumynais ar […]
Autorius: Beata NicholsonLeidimo metai: 2013Tai naujausia ir ketvirtoji Beatos knyga, kurią drąsiai būtų galima pavadinti ode daržovėms, skaniam ir vaišingam gyvenimui. Kaip įprasta Beatai, jos receptai paprasti, žaismingi, įvairūs, suprantamai ir tiksliai aprašyti, nepamirštant ir patarimų. Autorė šioje knygoje renkasi visas populiariausias daržoves ir meistriškai supažindina su netikėtomis, naujomis jų kombinacijomis. Tai receptai gyvenimui, juos įveikti gali kiekvienas.Čia […]
„Gyvename ne tam, kad valgytume, o tam, kad valgytume skaniai.“ Šis, regis, nuvalkiotas posakis, žinomos TV laidų vedėjos Beatos Nicholson virtuvėje tampa realybe. Realybe, dvelkiančia obuolių pyragu, mamos balandėliais ar egzotiškais prieskoniais. Jos virtuvėje draugės pamiršta dietas, vaikai – kaprizus, o vyrai – darbo rūpesčius. Beata gamina taip lengvai ir su tokiu įkvėpimu, kad abejonių […]
Pernai su receptų knyga „Beatos virtuvė“ debiutavusi žurnalistė Beata Nicholson akimirksniu užkariavo skaitytojų širdis, pirmosios knygos tiražas per metus buvo pakartotas keturis kartus. Šiemet į savo gerbėjų virtuves Beata grįžta su antrąja knyga „Metai Beatos virtuvėje“. Storesne, gausesne, sodresne. Tačiau, be abejonės, joje liko tai, už ką Beata pelnė pripažinimą, – aiškūs ir tikslūs receptai, […]